Enric Colldecarrera

2021-03-25 10:20

Dissabte dia 27 de març inaugurem un nova exposició a càrrec de l'Enric Colldecarrera on ens mostrarà amb tota la seva energia el seu expressionisme contemporani.

Format a l’ Escola Bellas Arts d’Olot, l’Escola Bellas Art de Sant Joan les Fonts(1983) va tenir com a  mestres, els pintors: Joan Granados-Llimona, Pere Ventura, Xavier Vinyoles  i  LLuís Carbonell

Es troba dins una corrent artística d’expressionisme abstracte, amb sentiment garrotxí. S’inspira i pinta quan el seu estat d’ànim és òptim. Investiga combinacions de colors,superposicions de materials amb métode dripping col.locades habitualment en espais horitzontals.Busca l’harmonia i la bellesa en el llenguatge, que passa per la destrucció de la imatge i la seva associació simbólica. Vol transmetre les emocions i els sentiments personals de la Garrotxa, plenes de força positiva, impactants i dinàmiques.En la creació de l’obra busco la simplicitat, elegància, força, energia i misteri, però sense perdre en cap moment l’equilibri en la composició.