Notícies

2024-04-18 09:21

 

Nascut el 30 de desembre de 1982 a Sant Privat d’en Bas (Girona).

Als 12 anys comença les primeres classes de dibuix artístic i pintura i, als 16 fa les primeres exposicions. La primera individual va ser al mateix centre cultural de Les Preses on anava a classes de pintura cada dilluns i dimecres i on també hi va fer un parell de pessebres artístics, típics de l’escola d’Olot.

Va tenir 4 professors, tots arrelats a l’escola d’Olot, però amb diferents tècniques i maneres de fer.

Als 20 anys va fer les primeres exposicions col·lectives i individuals al sud de França i a diferents parts de la província de Girona.

Actualment pinta diàriament al seu estudi de pintura o a l’aire lliure.

 

Els Estils de Pintura

El Paisatge

Inspirat per l’entorn que l'envolta i entusiasmat per la tradició pictòrica paisatgística de l’escola Olotina, tot plegat una font de motivació per endinsar-se en aquesta temàtica.

Llums de primavera, ombres allargades de tardor, grisos d’hivern..cada hora i dia de l’any en un mateix lloc pot esdevenir completament diferent. Això fa que les idees d’un enamorat del paisatge siguin interminables a l’hora de plasmar una obra d’art.

Els retrats d’animals

Amb el temps i mai deixant el paisatge de banda, sempre ha provat altres estils i maneres de fer. Inquietuds d’artista!

Fer voltar la imaginació és una de les coses que mai es pot deixar de banda.

En moltes ocasions ha introduït la figura en el paisatge. Sempre en segon terme, el pastor amb el ramat, les vaques pasturant al capvespre..

Un dia mirant les vaques de la seva granja, i pensant, com d’emocionant podia ser fer-ne una amb tots els detalls, va decidir de pintar una vaca a primer terme.

Cel, núvols, el verd dels arbres i el prat, i davant, ocupant gran part de la tela la vaca. Aquest cop ja no era el paisatge amb vaques, sino, la vaca amb un esbós de natura al fons de la tela. Un animal ja més retratat, on qui l’havia vist, podia arribar a reconèixer.

Degut a la satisfació després de fer vàries sèries d’aquestes, va decidir provar altres animals, aquesta vegada més exòtics i alguns sobre un fons més uniforme.

En les seves pintures d'animals  pot capturar la majestuositat i la bellesa de criatures com lleons, tigres, elefants o altres animals salvatges. Utilitza la seva paleta de colors vibrants i la seva habilitat per crear detalls realistes per donar vida a aquests animals.

Així, la seva exploració del món animal en la seva obra amplia encara més la seva temàtica i demostra la seva versatilitat com a artista. És una manera de connectar amb l'espectador a través de la bellesa i la immensitat de la naturalesa.

Com amb els altres temes que aborda en la seva obra, la seva representació d'ocells revela la seva profunda connexió amb la naturalesa i la seva capacitat per capturar la seva essència en el seu art. És una manera més en què  explora la bellesa i la diversitat del món natural a través de la seva pintura.

Ha exposat la seva obra a:

Espanya: Girona , Tarragona, Lleida, Barcelona i Granada.

França: Thuir, Perpignan, Port-Vendres, Soreze, Millas, Alvi, Revel, Toulouse, Cerbére, Canhoès, Argeles sur Mer, Ripault, Vives, Sanit-André, Canet, Ville de Bressuire, Thouars, Scorbé-Clairvaux, Ceret.

Russia: Plïos (ivanovo oblast) Russia.

EAU: Dubai.

Taiwan: Taipei.

Japo: Morioka (Iwate), Tottori (Tottori), Tateyama (Chiba).

Xina: Sanghái .

2023-12-11 16:59

Nova exposició del  15 de desembre al 28 de gener del pintor garrotxí Miquel Torner de Semir.

Nascut el 1938 al Castell de Sanata Pau, a la Garrotxa, essent la última persona amb vida nascuda en aquesta emblemàtica construcció rodejada de volcans. Aquest fet marca la seva faceta de pintor.

Home de la Catalunya vella, culte, sempre s’ha sentit atret per l’edat mitjana, el Romànic del Pirineu i els gòtics primitius. Deixeble del pintor muralista i gravador Ricard Marlet, aprèn el que per ell és el més important, la disciplina del dibuix.

Amb una extensa obra pictòrica d’estil renaixentista amb tocs barrocs i gòtics, va iniciar-se en el figurativaisme mediterrani, seguit per l’abstracció i posteriorment retornant a la figuració en un concepte més modern.

La seva pintura es basa en la senzillesa, un traç fort, precís i incisiu que marca amb línies punyents les siluetes dels elements principals de cada composició i estableix una forma molt ben estructurada. Aquest traç contrasta amb un fons que conté figures i signes abstractes i cromatismes que conjuguen colors bàsics i vius amb tonalitats suaus. Així és com Torner aconsegueix obtenir aquest estil personal que comunica fàcilment sensacions positives, incitant a la imaginació per descobrir una altra realitat gràcies a les seves obres.

Les figures perfilades evoquen les vidrieres gòtiques però també es deixa veure l’empremta de l’art renaixentista italià en molts dels seus retrats femenins i la figura li serveix per a reclamar l’ordre i el ritme de les accions humanes.

Es tracta d’una obra única que atrau a l’espectador i condueix per un camí realment imaginatiu. Visitar una exposició de Torner és emprendre un viatge cap a un món paral·lel que cadascú es fa seu.

Ha exposat a per tot Europa, Amèrica i al Japó, es fa difícil fer una recopilació exhaustiva del seu currículum.

 

2023-05-11 16:25

Fins al 17 de juny podeu gaudir de l'exposició abstracte quàntic 2 de Miquel Ordeig.

 Miquel Ordeig intueix que hi ha un color, un traç, alguna cosa que encara no s’ha vist mai. És per això que no pot parar de crear. Amb aquesta exposició –Abstracte quàntic 2- en Miquel vol plasmar tota la intensitat entre el més gran –que és infinit- i el més microscòpicament petit. Tot això és la força del quàntic.

 miquel ordeig cusso

Les seves formes amb colors li parlen sempre a cau d’orella, li diuen unes coses extraordinàries i a la vegada està sorprès i satisfet que li surti tot això que plasma en les teles.

La música forma part de la seva vida i és clau en la seva inspiració.

Fa molt temps que pinta i està a punt d’aconseguir-ho. Sap que hi ha una forma i un to de color sublim que mai s’ha vist. El dia que li surti aquest matís tan fàcil de visualitzar, ens portarà a un aclariment de la pregunta universal: Què fem aquí? La resposta estarà servida per a tots els que ho puguin contemplar.

Aquest color ens donarà seguretat i tranquil·litat només de mirar-lo. Per fi tot serà més fàcil

Com a particularitat,  tots els quadres de l'exposició tenen una minúscula imatge d'Albert Einstein, us animem a buscar-la, i si cal  posem a la vostra dispòsició una lupa.

2023-03-18 08:54
 
1.Quin tipus d'especialitat artística fas?
Tota la pintura relacionada amb l'expresionisme.
 
2.Quina tècnica sols utilitzar habitualment?
Utilitzo la pintura acrílica preferentment abans que l'oli.
 
3.Ets un artista més vocacional que professional o a l'inrevés?
Vocacional.
 
4.Breument.Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l'art?
El fet de néixer i crear a través de l'emoció.
 
5.Defineix en tres paraules la teva obra.
Ancestral, misteriosa i onírica.
 
6.Defineix art en tres paraules.
Creació, inspiració i sensibilitat 
 
7.Acaba la frase: "Avui l'art serveix per...." 
Unir fraternalment a totes les civilitzacions.
 
 
8.I a tu? Per a què et serveix l'art?
En serveix com un pont d'unió entre allò diví i allò humà.
 
9.Un artista.
Marc Chagall.
 
10.Un moviment o corrent artístic.
Expresionisme, simbolisme,cubisme,surrealisme i tot el modernisme principalment; però sense oblidar els grans clásics de la pintura.
 
11.Han influït o influeixen en la teva obra?
I tant que si,..!!
 
12.Una obra d'art.
Las pinturas de Miquel Àngel de la capella sixtina.
 
13.El teu color preferit.
El verd i el blau.
 
14.La teva temática preferida.
Las escenas oníricas.
 
15.Una pel•lícula relacionada amb l'art.
"El Pianista" de Román Polanski per exemple,..!
 
16.Un llibre sobre art.
Els capricis de Goya.
 
17.Un repte.
Ser fidel amb mi mateix.
 
18.Un lema.
Disciplina i treball.
 
19.Quina mania quan estàs creant.
Que transmeti emoció.
 
20.Tres coses que t'inspiren.
La naturaleza, el figuratiu i el color.
 
21.Defineix el teu taller en una paraula.
Lluminós.
 
22.Tens alguna obra que no acabes mai d'acabar?
Es evident que la pintura sempre dona treball. En el meu cas, és la mateixa obra la que m'avisa que ja està finalitzada.
 
23.Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?
Un bon cava.
 
24.Quin menjar?
Fruta fresca i xocolata.
 
25.Quina música?
Johann Sebastian Bach.
 
 
26.Una exposició es ...?
Una manifestació viva de sinceritat i emoció.
 
27.La última exposició que has anat.
En el museu de Ceret de França,(Pintura del Modernisme i Contemporáni)
 
28.A qui no convideries mai a una exposició teva?
Thotom és benvingut.
 
29.Què no és art?
Art és el que surt de l'ànima.
 
30.Recomanan's un artista viu que haguem de tenir en compte.
Tots els artistas tenen i tindran el seu lloc assignat.
 
2023-03-02 13:43

A partir de dissabte 4 de març i fins el 6 d'abril podeu gaudir d'una nova exposició a càrrec de Thomas A. Lindberg.

Thomas Lindberg neix a Malmö (Suècia). És músic de professió i sempre ha combinat aquesta faceta amb el món de la pintura on va impartir classes durant cinc anys a l’academia Martinez de Barcelona a mitjans dels anys setanta..

La realització dels seus quadres, així com d’altres que están en curs, parteixen com una porta d’entrada a reflectir el misteri de l’existència influit en gran part per la seva condició nórdica, amb temes de naturalesa s’ombria, així com escenes d’evocació gòtica de corrent figuratiu cubista, expresionista i avantguardista, utilitzant contrastos de llum i color rematats amb tècniques puntillistes i visibles ombres.

Thomas ha estat contrabaix solista del Gran Teatre del Liceu i en aquests moments a causa de la seva major disposició de temps ha tornat a rependre amb més força que mai la seva gran passió que és la pintura. 

2022-11-24 09:45

ARTISTA: Manel Prat Roig

LLOC DE NAIXEMENT: Barcelona

ANY DE NAIXEMENT: 1965

ACTUALMENT VIU A:  l’Ametlla del Vallés

 

1. Quin tipus d’especialitat artística fas?

 Pintura i dibuix

2. Quina tècnica sols utilitzar habitualment?

 Aquarel.la amb rotuladors

3. Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés?

Vocacional

4. Breument. Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art?

Principalment el fet de que molta part de la familia els hi agradés pintar i dibuixar.

5. Defineix en tres paraules la teva obra.

Natura, reptes, bellesa

6. Defineix art en tres paraules.

 Expressió i sensacions

7. Acaba la frase: “Avui l’art serveix per ....”

Reinvidicarse

8. I a tu? Per a què et serveix l’art?

 Per evadirme dels pensaments, concentrar-me en el que estic fent i obtenir una satisfacció personal al acabar

9. Un artista.

Salvador Dalí

10. Un moviment o corrent artístic.

Impressionisme

11. Han influït o influeixen en la teva obra?

En certa manera sí

12. Una obra d’art.

Posta de sol de Monet

13. El teu color preferit.

Verd

14. La teva temàtica preferida.

 Natura

15. Una pel·lícula relacionada amb l’art.

La jove de la perla” 2003

16. Un llibre sobre art.

Dibujar y Ver” de Clara Drummond

17. Un repte.

 Pintar o dibuixar textures complexes i el cos humà especialment el cos femení

18. Un lema.

 Llibertat d’expressió

19. Una mania quan estàs creant.

Intentar acabar el quadre el mateix dia

20. Tres coses que t’inspiren.

 Els animals, els efectes metereologics i la natura

21. Defineix el teu taller en una paraula.

Sorpendre

22. Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar?

Un colage de dibuixos

23. Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?

Vi blanc

24. Quin menjar?

Pa amb tomaquet i truita de patates

25. Quina música?

Pop. Take on me de A-ha (unplugged) o Hotel California dels Eagles

26. Una exposició és … ?

Un lloc on un artista pugui mostrar la seva obra i la gent disfruti del que veu

27.La última exposició que has anat.

A exposicions de quadres en algun restaurant o café

28. A qui no convidaries mai a una exposició teva?

A gent sense empatia

29. Què no és art?

El que es fa ultimament ara per provocar, pero que no té cap estetica

30. Recomana’ns un artista viu que haguem de tenir en compte.

Coneixo pocs que m’atreguin pel seu art, pero pel seu colorido diré la meva germana Maria Clara Prat


des escribir aquí...

2022-11-24 09:44

ARTISTA: Clara Prat Roig

LLOC DE NAIXEMENT: Barcelona

ANY DE NAIXEMENT: 1960

ACTUALMENT VIU A:  S’Agaró

 1. Quin tipus d’especialitat artística fas?

Dibuix.

 1. Quina tècnica sols utilitzar habitualment?

Retoladors de punta fina i gruixuda.

 1. Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés?

De moment vocacional.

 1. Breument. Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art?

Ja de petita sempre estava dibuixant, a classe quan m’avorria dibuixava als professors, i jugava fent dibuixos, així que quan vaig tenir que triar que volia estudiar vaig anar cap a Belles Arts.

 1. Defineix en tres paraules la teva obra.

Inspiració. Aleatòria. Creativa.

 1. Defineix art en tres paraules.

Forma d’expressió.

 1. Acaba la frase: “Avui l’art serveix per ....” a moltes coses, com a teràpia, com a expressió, com a decoració i també com a negoci.

 

 1. I a tu? Per a què et serveix l’art?

      Per expressar-me i treure la meva part més intuïtiva.

 1. Un artista.

En diré dos, un home i una dona, Gustav Klimt i Hilna af Klint.

 

 

 1. Un moviment o corrent artístic.

No en tic cap de preferent, hi han artistes i obres de diferents moviments que m’agraden.

Renaixement, pel que va significar com obertura de ment i re-descobriment del cos humà. Les avantguardes (cubisme, expressionisme, surrealisme...) com a canvi de perspectiva i donar a l’art una funció diferent de representar la realitat.

 1. Han influït o influeixen en la teva obra?

No crec, perquè el que faig és totalment intuïtiu, i no busco cap referent.

 1. Una obra d’art.

M’agrada molt “El petó” de Gustav Klimt i un que es diu “Retaule nº 1” de Hilma af Klint.

 1. El teu color preferit.

No en tinc cap  concret, tots m’agraden.

 1. La teva temàtica preferida.

No faig temàtiques. Podria dir l’abstracció.

 1. Una pel·lícula relacionada amb l’art.

Doncs no em ve cap a la ment ara...

 1. Un llibre sobre art.

El que estic llegint ara d’un amic, que es diu “La Comtessa russa” i parla d’un entramat de falsificacions d’obres d’art, és força interessant.

 1. Un repte.

No em poso reptes. Vaig fent segons el que em vaig trobant.

 1. Un lema.

Viu i deixa viure.

 1. Una mania quan estàs creant.

No en tic cap. No soc gens rutinària. Potser la mania seria “no tenir manies”....

 1. Tres coses que t’inspiren.

No és exterior el que m’inspira, és l’interior, el que em surt.

 1. Defineix el teu taller en una paraula.

No tinc taller, dibuixo a casa meva.

 1. Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar?

En tinc alguna que l’he deixat a mitges i segurament no l’acabaré, perquè ara ja faig un altre tipus de dibuix.

 1. Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?

No en proposaria cap, deixaria que cadascú tries el que vol veure.

 1. Quin menjar?

El mateix que a la beguda.

 1. Quina música?

Si hagués de posar una música posaria la Snatam Kaur o en Mirabai Ceiba, que són músiques tipus mantra, en una època posava aquesta música per dibuixar, ara ja no ho faig tant.

 1. Una exposició és … ?

Mostrar una part teva al públic.

 1. La última exposició que has anat.

A Castell d’Aro, a l’exposició dels artistes locals.

 1. A qui no convidaries mai a una exposició teva?

No vetaria a ningú, qui vulgui venir sempre serà benvingut.

 1. Què no és art?

Ui!!! Això és una mica complexa.... Com que penso que l’art és una manera d’expressar-se, per mi tota expressió artística es pot considerar art. Potser hi hauran obres que ara no les entenem i no les considerem art, però que en un futur sí que es valoraran. Tenim molts exemples en la història de l’art, els graffitis per exemple no es tenien en consideració i ara es valoritzen, en Gaudí mateix va ser ridiculitzat per les seves obres arquitectòniques, i a en Van Gogh ningú li va comprar un quadre en vida...

 1. Recomana’ns un artista viu que haguem de tenir en compte.

    Qualsevol que s’atreveixi a exposar la seva obra mereix ser tingut en compte.

 

 

2022-11-08 13:34

Aquest cap de setmana inaugurem l'exposició dels germans Clara i Manel Prat Roig. La Clara ens proposa dibuixos fets amb retoladors i en Manel aquarel.les de petit format.

La inauguració tindrà lloc dissabte 12 a les 18:00. Us hi esperem!


Maria Clara Prat Roig és llicenciada en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona, ha exercit
molts anys com a professora de Visual i plàstica en diferents instituts i en Escoles d’Art, com la de Vic, la Pau Gargallo de Badalona i Llotja.

Ha participat en exposicions en diferents indrets, l’Ametlla del Vallès, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Arbúcies, Castellfollit de la Roca, Ripoll, Barcelona, Londres, Belfast, Milan, Shanghai, Brisbane (Austràlia).

Ha format part de l’Associació d’Artistes de l’Ametlla del Vallès, de la qual va ser presidenta durant dos anys, gestionant juntament amb els companys de l’equip laSala d’Exposicions Carles Sindreu. També ha format part del grup d’artistes Artpirineus.

Els seus dibuixos tenen unes connexions amb els dibuixos xamànics, formes ancestrals que estan en la consciència col·lectiva i que al treballar des de la intuïció sorgeixen i connecten el que va ser amb el que és.

Els dibuixos amb fons negre, tenen moltes similituds amb els dels aborígens australians, que utilitzen molt els punts en les seves obres, que també son intuïtives i xamàniques.

“M’agrada treballar molt amb retolador, potser perquè em permet fer traços fins i aconseguir textures diverses, que combinades donen sempre resultats diferents. Vaig començar a dibuixar amb fons blanc i retolador negre, després ja vaig introduir el color, i darrerament estic treballant damunt fons negre, m’està agradant molt les formes que em permet que sorgeixin. També he començat a utilitzar retoladors més gruixuts que combinats amb els fins m’han obert més possibilitats.”

“Quan començo a dibuixar és com si entrés en un altre món, on no hi ha ni espai ni
temps, em deixo portar pel dibuix, deixo que flueixi lliurament, sense fer cap esbós
previ. Res és intencionat.

Les formes surten i s’entrellacen, creant estructures, teixits, textures, com si els
pensaments prenguessin forma.

Cada dibuix és únic i irrepetible, perquè cadascun correspon a un moment concret
que ja va passar i no es repetirà més, com la vida....”

En Manel Prat Roig per la seva part ens explica que en la seva família l’art sempre ha estat present, tant el pare, com la mare i la germana dibuixaven i pintaven. A casa sempre hi ha hagut blocs de dibuix, pintures i pinzells, però ell va agafar una carrera tecnològica, enginyeria en Telecomunicacions, on es va decantar per la programació, cosa que li va permetre treure la seva part més creativa i actualment ho compagina amb la consultoria de processos.

De petit li agradava més el dibuix, i va anar fent algun quadre de tant en tant, pero ha sigut de més gran quan s’ha ficat més en la pintura, ja que amb els colors i els trasos li ha permés expresarse millor. Li agrada donar color a les seves obres i la majoria de obres provenen de la seva propia imaginació, sense copíar de cap model o fotografia, així li permet agafar aquell moment i expresar
el que ha vist o imaginat.

Tal com diu ell: “La pintura em permet estar concentrat en el que estic fent i evadirme de quasi tot. Sobretot em dona molta satisfacció quan la he acabada i he aconseguit donarli una expressió que m’agradi o transmeti algo.”

En moltes de les seves obres hi han paisatges o animals, degut el seu amor per la naturalesa i el seu esperit d’aventura que l’han portat a fer molts viatges, pero també poden ser abstractes com si d’un somni es tractés.


I ara, com quan de petit va fer una exposició amb els seus pares i germana, vol compartir juntament amb la seva germana les seves obres, esperant que potser sigui el començanent de un nou camí.

2022-08-01 18:36

Tornem el 18 d'agost.


2022-07-09 10:17

Del 13 al 30 de juliol exposarà a la nostra sala Pep Bonet Subirats peces de. Les seves obres  expressen continguts personals i situacions properes a la vida quotidiana. 

Pep  Bonet ja de petit va començar a sentir curiositat per tot allò que feia referència a l’art. Va germinar en ell una forta atracció per les arts plàstiques i per altres disciplines artístiques.

Va començar els estudis d’ Arts Aplicades a la Llotja de Barcelona, especialitzant-se en dibuix publicitari.

 Tanmateix, amb el transcurs del temps l’atracció per la pintura anà augmentant i des d’aleshores no ha deixat mai de pintar.

La seva obra parteix d’una realitat que es va desfent i distorsionant al llarg del procés creatiu, però al mateix temps disposa d’un traç definit i de fàcil comprensió, seguint la seva primera impressió de la realitat. Qualsevol moment és bo per cercar una idea; passejant pel carrer, prenent un cafè, fixant-se en el ritme i el moviment de les escenes quotidianes. S’estableix una forta connexió amb l’entorn que l’envolta de formes, colors, contrastos... És aquí on flueixen les seves fonts d’inspiració.

Ha exposat i ho segueix fent a Catalunya, a la resta de l'Estat espanyol i a diferents llocs de l’estranger. La seva obra forma part de moltes col•leccions particulars d’arreu del món.

2021-10-30 12:17

Dones i Terra és l'exposició de Cesca Gelabert que durem a terme enguany dins el fest-off del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló .

Aquesta exposició  presenta un conjunt d’obres significatives d’una de les vessants temàtiques de l’obra pictòrica de Cesca Gelabert.

L’arrelament i el fort vincle vital i anímic que l’autora té amb la terra i la natura, així com la complicitat afectiva i la profunda admiració que sent per les dones de muntanya i tot allò que configura els seus treballs i els seus dies,  són les vivències i els sentiments que han inspirat i han trobat expressió en la sèrie de pintures que ha realitzat i que exposa.

Obres de característiques, format i tractament compositiu divers, realistes i descriptives algunes, i d’altres amb tocs més fantasiosos o de caire ornamental, estan realitzades amb diferents tècniques: ceres, llapis de colors, pintura acrílica, gouache, aquarel·les, collage, etc.

Fruit d’un procés d’elaboració pacient i minuciós i plenes de petits detalls, el contingut d’aquest conjunt de pintures, amb el seu vivaç cromatisme i expressivitat, són un poètic i sentit homenatge a les formes de vida i a la manera d’estar en el món d’unes dones que, integrades de manera harmoniosa amb l’entorn, fusionen amb el de la Mare Terra el seu fer maternal i de cura.

Plenes d’evocacions, i amb una gran densitat de referents, provinents tant de l'art i de l'ornamentació popular, de les il·lustracions dels contes i llegendes tradicionals, així com de diferents períodes, estils artístics i de l’obra de rellevants artistes (l’art romànic, el surrealisme, l’expressionisme, Frida Kahlo, Marc Chagall, etc. ), les pintures de Cesca Gelabert, a més de ser un regal i un gaudi pels ulls, satisfan aquella exigència i funció de l’art i de la pràctica artística que és la d’activar la nostra dimensió estètica i reflexiva i la d’embellir i d'honorar a la vida.

Josep Mañà Farrera, estiu 2021                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

                                                                   

2021-10-05 09:46
ARTISTA: Judit Rifà Cao
LLOC DE NAIXEMENT: Vic
ANY DE NAIXEMENT: 1980
ACTUALMENT VIU A: Les Masies de Voltregà
 
1. Quin tipus d’especialitat artística fas? Pintura, joieria, restauració… em considero uma
artista multidisciplinar.
 
2. Quina tècnica sols utilitzar habitualment?
En pintura m`he decantat molt cap a l´aquarel.la, la seva transparència , la seva frescor i l’ espontaneitat que requereix
alhora de treballar-la fa que pugui expressar-me millor.
 
3. Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés?
Vocacional, TOTALMENT.
 
4. Breument. Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art?
La necessitat de donar-li forma a les meves emocions que han estat remogudes durant
molt de temps.
 
5. Defineix en tres paraules la teva obra
Emoció, sentiment i passió
 
6. Defineix art en tres paraules
.Responc el mateix d’abans
 
7. Acaba la frase: “Avui l’art serveix per ....” per evadir-nos de la foscor en la que estem
sotmesos i ajudar-nos a despertar
 
8. I a tu? Per a què et serveix l’art?
Mateixa resposta
 
9. Un artista.
En podria dir molts però sens dubte em quedo amb van gogh i la seva vida, amb la qual
m’hi sento reflectida en part, i aixo em transmet una tendresa molt especial.
 
10. Un moviment o corrent artístic.
Impressionisme
 
11. Han influït o influeixen en la teva obra?
l‘impressionisme,sens dubte. amb aquesta forma que té, figurativa i desdibuixada
alhora,saturada de color iamb una llibertat tant imprevisible...
 
12. Una obra d’art.
En podria dir varies, però ¨la nit estrellada, van gogh
 
13. El teu color preferit.
TOTS
 
14. La teva temàtica preferida.
Es podria dir fantàstica per dir-ho d’alguna manera, pero més aviat seria tot allò que no
podem veure amb els ulls pero podem sentir amb l’ànima.
 
15. Una pel·lícula relacionada amb l’art.
Frida
 
16. Un llibre sobre art.
¨Belleza dorada´, laurie lico albanese
 
17. Un repte.
Sempre he tingut l’espineta clavada d’intentar-ho amb l’hiperrealisme, però veient la
poca paciència que tinc amb els detalls i que l’espontaneitat és la meva mestra ,millor
em quedo amb el repte de que un mecenes s’enamori de mi...
 
18. Un lema.
CONSTÀNCIA
 
19. Una mania quan estàs creant.
Fumar...
 
20. Tres coses que t’inspiren.
La bellesa, l’amor i la natura. Però n’hi ha més...
 
21. Defineix en teu taller en una paraula.
Bullici
 
22. Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar?
No
 
23. Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?
Totes són bones si mentre beus segueixes veient les obres amb TOTS els sentits
 
24. Quin menjar?
Escalivada
 
25. Quina música?
Blues ,soul, i rock.
 
26. Una exposició és …
Un intent de conexió d’ànimes entre l’artista i el públic.
 
27. La última exposició que has anat.
La d’enric colldecarrera a art32taller de marcs, brutal.
 
28. A qui no convidaries mai a una exposició teva?
Tothom és benvingut
 
29. Què no és art?
la imitaci’o d’idees que no surten del cor i simplement són un recurs econòmic.
 
30. Recomana’ns un artista viu que haguem de tenir en compte.
Lita Cabellut
2021-09-26 11:38

Emocional és el títol de la nova exposició que durem a terme a partir de dissabte  2 d'octubre amb obres de Judit Rifà Cao.

Des de ben petita ha mostrat habilitat i interès per les arts plàstiques com a forma d’expressió, i amb vuit anys va començar a aprendre anant a classes d'extraescolars de dibuix i pintura animada pels seus familiars i mestres.                                                        

El seu interès creixia a mida que anava descobrint noves tècniques que l’ajudaven a transmetre amb més perfecció tot allò que porta  a dins.  La seva passió per l’art no ha disminuït i no ha deixat de pintar ni tant sols en els moments més foscos de la seva vida, al contrari, pot dir que seguir creant l’ha ajudat a superar-los i està molt agraïda per això. La malaltia ha estat una font d’inspiració per a ella.

De més gran va estudiar a l’escola d’art, dos  anys de batxillerat artístic i dos anys de mòdul de pintura. Tot i no acabar els estudis reglamentaris, aquests quatre  anys li van servir per absorbir al màxim noves tècniques i coneixements que pot aplicar actualment a les seves obres.

Des de fa uns deu anys  es segueix formant continuament amb monogràfics i tallers de diferents disciplines artístiques com la restauració i la joieria, perquè creu que a les inquietuds creatives se’ls hi ha de donar via lliure. Es queda  amb la frase de Picasso: “La pintura és més forta que jo, sempre aconsegueix que faci el que ella vol”.

Creu que el més important és, primer de tot sentir passió i tenir constància i, encara que siguis autodidacta, intentar crear-te un estil propi.

 

2021-06-16 10:08

Seguim amb un altre test, us deixem amb les reflexions de  l'Enric Rubió.

ARTISTA: ENRIC RUBIÓ

LLOC DE NAIXEMENT: SANT JAUME DE LLIERCA (GIRONA)

ANY  DE NAIXEMENT: 1964

ACTUALMENT VIU A:  OLOT

Quin tipus d’especialitat artística fas?

Paisatgisme realista/impressionista

Quina tècnica sols utilitzar habitualment?

Oli sobre tela

Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés?

Vocacional i professional

Breument. hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art?

Ja de petit els millors juguets eren els llapissos i les pintures.

Defineix en tres paraules la reva obra.

Paisatges trobats i viscuts 

Defineix art en tres paraules.

Comunicar emocions sens paraules

Acaba la frase: “avui l’art serveix per

Transmetre emocions  ....”

I a tu? per a què et serveix l’art?

Per existir

Un artista.

Peder mork mosted

Un moviment o corrent artístic.

 Realisme 

Han influït o influeixen en la teva obra?

En part si

Una obra d’art.

 Las meninas

El teu color preferit.

 Groc cadmi mig

La teva temàtica preferida.

Paistage

Una pel·lícula relacionada amb l’art.

El sol del membrillo

Un llibre sobre art.

 Locos egregios

Un repte.

Continuar moStrant el meu art al món

Un lema.

Treballar dia a dia

Una mania quan estàs creant.

Sempre escoltar musica

Tres coses que t’inspiren.

Paisatge, paisatge i paisatge

Defineix en teu taller en una paraula.

Ordre

Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar?

Si

Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?

Cava rosat

Quin menjar?

Canapés salats

Quina música?

Jazz o soul

Una exposició és … ?

Viure emocions

La última exposició que has anat.

World art dubai a emirats àrabs units

A qui no convidaries mai a una exposició teva?

Crec que convidaria a tothom.

Què no és art?

 L’art que necessita una explicació retórica o abús de semiótica

Recomana’ns un artista viu que haguem de tenir en compte.

Maxim sidorenko

 

2021-06-16 09:22

Actualment tenim una exposició col.lectiva on hi és present en Ventura Julià. A través d'aquest test podem conèixer algunes de les seves inquietuds artístiques.

ARTISTA:  P. Ventura Julià

LLOC DE NAIXEMENT Vilanova i La Geltrú

ANY  DE NAIXEMENT: 1950

ACTUALMENT VIU A:  Sant Joan les Fonts

 1. Quin tipus d’especialitat artística fas ?

        Generalment dibuix i pintura.

 1. Quina tècnica sols utilitzar habitualment?

        Dibuix amb llapis grafit i llapis de colors i pintura a l’oli i també a la aquarel.la.

 1. Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés?

        Les dues coses.

 1. Breument. Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art?

        Crec que no es pot concretar una cosa o fet. L’art es porta a dintre i ja de petit m’agradava expressar-me 

        amb dibuixos, això es va anar consolidant amb el temps.

 1. Defineix en tres paraules la teva obra.

La meva obra es figurativa, personal i a vegades també una mica original.

 1. Defineix art en tres paraules.

Comunicació, Creació. Experiment.

 1. Acaba la frase: “Avui l’art serveix per ....”

           Comunicar idees, sentiments, emocions, sensacions. Crec que també pot servir per entendre la part més

           humana, més sentimental de la vida mitjançant la comunicació artista-espectador. I per que no, també 

            pot fer reflexionar.

 1. I a tu? Per a què et serveix l’art ?

Per mi es també un mitja de comunicació, intento comunicar idees, sentiments, emocions, sensacions,.................

 1. Un artista.

No puc anomenar només un, n’hi ha molts.

 1. Un moviment o corrent artístic.

Impressionisme.

 1. Han influït o influeixen en la teva obra?

        He procurat sempre no deixar-me influir per ningú, tot i que inconscientment es pot produir.

 1. Una obra d’art.

N’hi ha moltíssimes i meravelloses.

 1. El teu color preferit.

        Hi ha mes d’un, però el blau m’agrada molt.

 1. La teva temàtica preferida.

        La figura humana m’agrada molt, però també faig retrats, paisatge i qualsevol altre tema.

 1. Una pel·lícula relacionada amb l’art.

        Moulin Rouge – Es la vida de Toulouse- Lautrec

 1. Un llibre sobre art.

        Cartas a Theo de Vincent Van Gogh

 1. Un repte.

         El quadre que estic fent.

 1. Un lema.

Constancia.

 1. Una mania quan estàs creant.

Crec que a vegades soc massa primmirat.

 1. Tres coses que t’inspiren.

Tot pot ser motiu d’inspiració.

 1. Defineix en teu taller en una paraula.

Confortable.

 1. Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar?

Si, mes d’una.

 1. Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?

No tinc resposta.

 1. Quin menjar?

No tinc resposta.

 1. Quina música?

Una música clàssica amb un volum molt i molt baix.

 1. Una exposició és … ?

La manera de ensenyar el treball al públic, a mes penso que una obra no està acabada fins que es mostra a el públic.

 1. La última exposició que has anat.

La Ruta de l’Art a Castelló d’Empúries

 1. A qui no convidaries mai a una exposició teva?

Tothom es benvingut a una exposició meva.

 1. Què no és art?

Crec que això ho explica.

A vegades s'entén per Art la tècnica però a la tècnica s'arriba per mitjà de la constància, però a l'Art s'arriba a través de l'ànima i això no té mètodes per explicar-ho, perquè està mes enllà de la matèria i de la raó – “Leonardo da Vinci”

 1. Recomana’ns un artista viu que haguem de tenir en compte.

Es difícil anomenar a un artista, doncs n’hi ha molts i molt bons, però mentre pensava amb la resposta a aquesta pregunta he recordat a en Quim Hereu.

2021-06-03 15:58

Dissabte 4 de juny inaugurem l'exposició col.lectiva amb la participació de Ventura Julià, LLorenç Danés i Enric Rubió.

Pere Ventura Julià graduat  en Arts aplicades, fundador, director i professor de l'escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, ens presenta una obra figurativa en el seu camí conceptual on subjectivitza i elimina tot el que és accessori de manera que apareguin com estàtiques, les seves figures, a el mateix temps emana d'elles una viva emoció tendra i càlida.

Llorenç Danés als 12 anys comença les primeres classes de dibuix artístic i pintura i, als 16 fa les primeres exposicions. La primera individual va ser al mateix centre cultural de Les Preses on anava a classes de pintura cada dilluns i dimecres i on també hi va fer un parell de pessebres artístics, típics de l’escola d’Olot. Als 20 anys va fer les primeres exposicions col·lectives i individuals al sud de França i a diferents parts de la província de Girona. Actualment pinta diàriament al seu estudi de pintura o a l’aire lliure i, exposa la seva obra a gran part d’Espanya i França.

Enric Rubió demostra ja de molt petit una màxima vocació pel dibuix i la pintura i als 9 anys ingressa a l'Escola Municipal de Belles Arts d'Olot dirigida per l'artista Joan Vilà Moncau. Va tenir als artistes: Joan Ferrés, Xavier Viñolas, Paxinc, Fernandez de Castro, Auli i Carbonell entre d'altres. Ja en aquella època li interessa l'aprenentatge de la tradició clàssica olotina i el bon ofici com metodologia base, sobretot el paisatge a "plein-air" dels seus avantpassats Vayreda i Berga. De l'1990 fins a 1995 ingressa a l'Escola d'Arts aplicades i Oficis Artístics d'Olot on obté la titulació de Graduat en Arts aplicades i oficis artístics en l'especialitat de Pintura i projectes murals. Completa la seva formació en la "Acadèmia Statale di Belle Arti" de Frosinone (Itàlia), en intercanvi cultural. Actualment és professor de l'Escola Municipal d'Art en Anglès (Girona) i regenta la seva Galeria i acadèmia d'Art "L'Atelier-estudi d'art" a Olot (Girona).

2021-03-25 10:20

Dissabte dia 27 de març inaugurem un nova exposició a càrrec de l'Enric Colldecarrera on ens mostrarà amb tota la seva energia el seu expressionisme contemporani.

Format a l’ Escola Bellas Arts d’Olot, l’Escola Bellas Art de Sant Joan les Fonts(1983) va tenir com a  mestres, els pintors: Joan Granados-Llimona, Pere Ventura, Xavier Vinyoles  i  LLuís Carbonell

Es troba dins una corrent artística d’expressionisme abstracte, amb sentiment garrotxí. S’inspira i pinta quan el seu estat d’ànim és òptim. Investiga combinacions de colors,superposicions de materials amb métode dripping col.locades habitualment en espais horitzontals.Busca l’harmonia i la bellesa en el llenguatge, que passa per la destrucció de la imatge i la seva associació simbólica. Vol transmetre les emocions i els sentiments personals de la Garrotxa, plenes de força positiva, impactants i dinàmiques.En la creació de l’obra busco la simplicitat, elegància, força, energia i misteri, però sense perdre en cap moment l’equilibri en la composició.

2020-05-22 18:41

Artistes en confinament és un molt bona iniciativa que han dut a terme il.lustradors del ripollès durant el confinament elaborant una baralla de cartes úniques i exclusives.

La iniciativa té dos objectius, per un costat promocionar l'art i els artistes de la comarca del Ripollès i , de l'altra recaptar fons per donar suport a la recerca de la pandèmia  de la covid-19.

Art32 Taller de marcs sóm punt  de recollida d’aquestes cartes a  Osona.  

Per saber-ne més   Artistesenconfinamen t. 

          

 

 

 

2019-11-02 11:13

Dissabte dia 9 inaugurem  a  ART32 - Taller de marcs - Sala d'exposicions una nova mostra englobada al fest-off del Torelló Mountain Film.

L'exposició a càrrec de Gaspar Prat és un tastet de fotografies d'ocells habituals de les zones humides que podem trobar a Catalunya. Estan obtingudes intentant captar amb una mirada més o menys artística, les situacions quotidianes de la vida d'aquestes aus.

Nascut a Manlleu,  sempre ha estat un gran apassionat  de la natura. Aquesta passió l'ha portat a aficionar-se a la fotografia durant els últims quatre anys, sobretot fotografiant ocells. Li agrada gaudir de llocs nous on poder veure diferents espècies i buscar la millor fotografia amb perseverança i dedicació.

  

 
2019-05-28 10:44

A partir del dia 1 de juny i fins al 6 de juliol durem a terme una nova exposició. En aquesta ocasió es tracta d'una col.lectiva on hi trobareu obres de diferents disciplines, tècniques i estils variats. Combinarem obra original i obra gràfica amb la participció de:

Bonet Subirachs, David Martinez, Enric Rubió, LLorenç Danés, Enric Colldecarrera, Jordi Pons, Xavier Galiza, Xavier Bisbe, Ventura Julià, Jaume Borrell, Josep Estarriola, Francesc Vidal, Josep Mª Mejan,  R. Moscardó i Didier Lourenço.

Esperem que gaudiu de l'exposició

2019-05-13 12:19

 

MOLLDURA

Tornem a tenir més novetats. Amb la voluntat d'estar al dia i oferir-vos els millors productes, hem incorporat al nostre catàleg la serie:

ROYAL

Una evolució elegant, amb una subtil ondulació per donar més personalitat als acabats del disseny d'aquest perfil.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cinc decoracions diferents, en dues mides. Amb el galze d'un color diferent per donar-li un toc de distinció i elegància.
 
Esperem que us agradi.
2019-05-06 19:36

Us presentem els aparadors de primavera dels nostres establiments de Torelló Manlleu,  plens de llum, color i  amb molt d'art decoratiu.

2019-04-13 12:18

Pels camins dels matxos és una marxa de resistència  organitzada per el CET . Enguany els comerços de Torelló oferiexen descomptes i promocions relacionades amb la cursa.

Art32 Taller de marcs et proposem emmarcar fotos, diplomes, dorsals i altres objectes relacionats en la cursa per fer-ne un record inoblidable.

 

 

 

 

 

 

 

2019-03-11 12:13

MOLLDURA

Nova col.lecció:

WAVE

Perfil d'estil clàssic per a emmarcats contemporanis.

Disponible en tres amplades diferents i en quatre acabats.

2019-03-06 12:05

NOVETATS

 

A les nostres botigues disposem d’una àmplia col.lecció de peces i treballs originals de tot tipus i formats. En aquesta ocasió us presentem dues noves pintures molt interessants. L’autor és el vigatà Josep Capdevila.

Capdevila, realitza diferents estudis de pintura i dibuix a l’escola de la seva ciutat natal on rep diferents mencions honorífiques. La seva obra, amb detalls amb ens recorden al post-impressionisme, adquireix una pinzellada propia i contundent. Els animals i els bodegons són els seus temes més prolífics.

Dues peces de petit format (22x22), pintades a l’oli sobre tela, que ens mostren dos galls. La força, la presència, energia dels animals queden plasmats de forma contundent i viva.

Veniu a gaudir-les, segur que serán el complement ideal per a omplir aquell espai que teniu a casa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019-03-05 18:44

Un cop més, l'asrtista i amic Evelí Adam presenta una nova exposició. Aquesta és la proposta que us suggerim per aquesta setmana:

LA GARRIGA

"FUSTA D'ARTISTA"

Aquest divendres 8 de maig s'inaugura a les 20.00 h. a la sala d'exposicions Andreu Dameson i Aspa aquesta exposició, on hi podem trobar els darrers treballs sobre fusta del prolífic Evelí Adam. L'acte comptarà amb l'actuació del musicòleg Antoni Madueño

2019-01-29 19:24

Us presentem una nova col.lecció de motllura pensada per emmarcar miralls  d'alta decoració. Amb aquesta novetat ampliem el ventall de marcs per emmarcar miralls.

2018-12-22 12:34

2018-12-11 11:09

Dissabte 15 de desembre inaugurem l'exposició col.lectiva de nadal 2018.

Exposarà el grup 9art format per  LLuís Parramon, Xesca Escobar, Enric Rubió, Tomàs vilà, Llorenç Danés, Xavier Bisbe, Joan colomer i Ventura Julià.

Aquest grup de pintors té per objectiu la difusió de l'art, presentant per a l'exposició una obra variada i seleccionada col.lectivament,  de manera  que l'espectador pot complaure's gaudint d'una magnífica mostra de diferents artistes professionals.

L'exposició acabarà el 12 de Gener de 2019.

2018-12-10 10:30

Una nova exposició de pintura i grabat està en marxa. Us convidem a visitar-la.

Barcelona:

CARME COLLDECARRERA

Aquesta exposició s'inaugurarà dimarts dia 11 i es podrà veure fins el 2 de gener de 2019 al Bar del Convent de Sant Agustí, situat al carrer Comerç, núm. 36 de Barcelona.
 
2018-12-01 12:22

ARTISTA: Miquel Pratdesaba Ferres

LLOC DE NAIXEMENT:  Torelló

ANY  DE NAIXEMENT:  1943

ACTUALMENT VIU A:   Gurb

Quin tipus d’especialitat artística fas?  Figuratiu

 1. Quina tècnica sols utilitzar habitualment? Oli
 2. Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés?  Vocacional
 3. Breument. Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art? Cap
 4. Defineix en tres paraules la reva obra. Surrealisme
 5. Defineix art en tres paraules.
 6. Acaba la frase: “Avui l’art serveix per ....”  Culturitzar
 7. I a tu? Per a què et serveix l’art? Transmetre sentiments
 8. Un artista. Rubens
 9. Un moviment o corrent artístic.  Hiperrealisme
 10. Han influït o influeixen en la teva obra?  Fets instantanis
 11. Una obra d’art. Moltes
 12. El teu color preferit.  Verd fosc
 13. La teva temàtica preferida. Tenebrisme
 14. Una pel·lícula relacionada amb l’art.  La vida de Picasso
 15. Un llibre sobre art. Rostres humans
 16. Un repte. Pintar grans murals
 17. Un lema. Millorar la tècnica
 18. Una mania quan estàs creant. Que no molèstin
 19. Tres coses que t’inspiren. La figura humana, sortides i postes de sol
 20. Defineix en teu taller en una paraula. Desmanec
 21. Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar?  Moltes
 22. Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva?  Cava
 23. Quin menjar?  Coca
 24. Quina música?  Clàssica
 25. Una exposició és … ?  Un lloc de cultura
 26. La última exposició que has anat.  A sant Quirze de Besora
 27. A qui no convidaries mai a una exposició teva?  A ningú
 28. Què no és art? No hi ha res que no sigui art
 29. Recomana’ns un artista viu que haguem de tenir en compte. De la comarca, Juan Varea.
2018-11-17 10:46

Aquesta setmana proposem visitar:

Torelló:

"ART PUNT  DE CREU"

Exposició solidària  on podreu tenir el plaer de contemplar més de 400 labors de diferents autors/es. L'exposició tindrà lloc al museu de la torneria de Torelló i es pot visitar fins el 30 de novembre.

2018-11-14 17:12

Estem a mitjans de novembre i seguim informant-vos d'exposicions interessants per veure:

Ripoll:

"MEDITERRÀNIA"

Nova exposició col.lectiva dels integrants del grup d'artistes d'Artpirineus. La inauguració és aquest dissabte a les 12 del migdia, a la Sala Abat Senjust, de Ripoll.
 
 
 

Manlleu:

"ULTREYA"
 
Propera exposicío de l'artista local JUAN VAREA, de temàtica relacionada amb el Camino de Santiago. La inauguració serà el dissabte dia 1 de novembre a les 18:00 a la Sala de Can Puget, on es farà una xerrada i es projectarà un audiovisual.
 
 

 
2018-11-05 10:39

Seguim informant des d'aquest espai de propostes interessants per a experimentar, conèixer i gaudir d'exposicions que ens acosten a móns que diferents artistes ens conviden a participar. Per aquesta setmana us suggerim les següents:

 

Barcelona:

"CAMPS D'AIGUA"
 
 
Aquest dijous s'inaugura a les 19:30 de la nit, una nova exposició de l'artista MIQUEL PATÓN, a la Campra de Comerç Alemana, al carrer Còrsega, 301-303.
 
 
 

Vic:

"LA FERIDA"

Al Casino de Vic, aquest divendres l'artisa MIREIA TYSOE presenta les seves creacions. L'exposició s'inaugurarà a les 19:00 i es podrà veure fins el 9 de desembre.
 

 
2018-10-30 17:54

Inauguració de l'exposició de Miquel Pratdesaba a la sala ART32-Taller de marcs de Torelló.

2018-10-20 12:10

Dissabte 27 d'octubre ART32- Taller de marcs inaugurem una nova exposició a la nostra sala, en aquesta ocasió podrem gaudir de les obres de Miquel Pratdesaba.

L'obra que ens presenta té un conjunt surrealista i figuratiu molt marcat on ens impregna d'una varietat de sensacions que podem percebre i que no ens deixa impassius. 

A cada obra ens acosta a un tó de sinceritat i passió personal, carecterístic en tot el seu treball. 

Un conjunt d'obres que ajuden a comprendre una tècnica pròpia de transparències en què, l'estudi del dibuix i el color es relacionen i ens donen mons diferents dels quals parlen els seus temes: La realitat i la fantasia.

2018-09-29 11:07

De nou us volem suggerir algunes propostes ineressants relacionades en el món artístic.

Seu d'Urgell:

L'artista i escultor Evelí Adam presenta la seva exposició
 

MITOLOGIA i NATURA

a la Sala d'exposicions La Cuina Centre Cultural de les Monges de la Seu d'Urgell.
L'exposició s'inaugura el proper divendres dia 5 a les 20:00, i es podrà visitar fins el dia 30 de novembre. L'acte serà presentat per Carme Brugarola i amenitzat pel músic Jordi Ballesteros.
 
 
 

Castelló d'Ampúries:


Del 12 al 14 d'octubre en aquesta vila empordanesa es celebra la 11a. edició de la 
 

RUTA DE L'ART

Per a més informació: https://www.rutadelartce.com/
 
 

Barcelona:

A l'Espai 30 de l'Ateneu Sagrerenc el proper dia 6 d'octubre s'inaugura a les 19.00 l'exposició conjunta dels artistes
 

ROSER CARITX i RAFAEL DÍAZ DE VILLEGAS

2018-09-26 19:39

Us informem que aquest divendres a les 19:00 s'inaugura una nova exposicIó a

Ripoll

càrrec dels artistes

MIQUEL ESTEVE i MAITE AMÀRITA

i de pas, fer un tastet de la nova cervesa de la Minera.
L'exposició es pot visitar a la Plaça de Sant Eudald, núm. 4 de Ripoll.
 
2018-08-28 18:26

Decora casa teva amb els records dels teus viatges i fes-los inoblidables. Emmarquem objectes d'art i artesania, kalagues, tapissos, papirs i fotos panoràmiques, etc...

 

2018-07-30 13:12

El nostre establiment de Torelló està de guardia i no tanca per vacances. La botiga de Manlleu romandrà tancada del 30 de juliol al 25 d'agost.

2018-07-28 10:38

Una setmana més us portem un parell de propostes per començar aquest mes d'agost

Planoles:

Exposició de pintures de l'artista

ÀNGELA BARTROLI

El proper dissabte 4 d'agost, al Casino de Planoles s'inaugura l'exposició a les sis de la tarda. Les seves obres es podran veure de l'1 al 20 d'agost.

                                   Ribes de Freser:

Esposició de pintures de l'artista Daniel Fenoy
 

ESSÈNCIA DEL TIBET

Orientalisme Segle XIX

Aques proper dia 5 d'agost, a la Galeria d'Art Padequart de Ribes de Freser, s'inaugura  a les 11:30 una exposició de pintura inspirada en l'essència del Tibet. 
 
 
2018-07-18 11:07

Per aquesta setmana us recomanem la següent exposició:

Barcelona:

ARTESANIA i NATURA

El proper 26 de juliol s'inaugura l'exposició "Artesania i Natura" a les 19:30, al Centre d'Artesania de Catalunya, situat al carrer Banys Nous, núm. 11, de Barcelona. L'exposició ens mostra els treballs sobre fusta de l'artista Evelí Adam i que es podràn veure fins el dia 2 de setembre.

 


 

2018-07-04 12:13

Una setmana més, us recomanem una altra exposició.

Arbúcies:

Nova exposició del col.lectiu Artpirineus

 

"BLANC i NEGRE"

 
Diumenge, dia 8, al museu de  La Glabella  d'Arbúcies, a les 12:30 del migdia, tindrà lloc la inauguració d'aquesta exposició, que ens mostrarà les noves propostes artístiques del col.lectiu Artpirineus.
 

 
2018-07-03 10:18

ARTISTA: Xavier Urtiaga

LLOC DE NAIXEMENT: Araia - Álava

ANY DE NAIXEMENT: 1943

ACTUALMENT VIU A:  Barcelona

 1. Quin tipus d’especialitat artística fas?  Pintura
 2. Quina tècnica sols utilitzar habitualment? Oli i acríl.lic
 3. Ets un artista més vocacional que professional o a l’inrevés? Vocacional
 4. Breument. Hi ha alguna cosa o fet que et provoqués la teva dedicació a l’art?  Antecedents familiars
 5. Defineix en tres paraules la teva obra.  Actualment, pintura colorista d'imaginació
 6. Defineix art en tres paraules.  Expressió bella de sentiments
 7. Acaba la frase: “Avui l’art serveix per ....”  Emocionar, reivindicar, provocar, sorprendre...
 8. I a tu? Per a què et serveix l’art? Per gaudir i patir
 9. Un artista. Kandinsky
 10. Un moviment o corrent artístic. Expressionisme
 11. Han influït o influeixen en la teva obra? Si
 12. Una obra d’art. Quadres inspirats en "El cantar de los cantares",  de Chagall
 13. El teu color preferit. No en tinc
 14. La teva temàtica preferida. És canviant
 15. Una pel·lícula relacionada amb l’art. Frida
 16. Un llibre sobre art. El Greco de Manuel B. Cosio
 17. Un repte. No deixar de pintar
 18. Un lema. Constància
 19. Una mania quan estàs creant. Cap d'especial. De petit el primer que gastava era el vermell.
 20. Tres coses que t’inspiren. La natura, persones especials, records.
 21. Defineix el teu taller en una paraula. Refugi
 22. Tens alguna obra que no acabes mai d’acabar? Alguna...
 23. Quina beguda proposaries per acompanyar una exposició teva? Cava
 24. Quin menjar? Petits canapés freds
 25. Quina música? Silenci
 26. Una exposició és … ? Una manera de despullar-me
 27. A qui no convidaries mai a una exposició teva? Sé a qui convidaria
2018-06-01 13:52

Els dies 1 i 2 de juny els comerços de Manlleu us animen a participar a la Festa del Comerç on hi trobareu diverses activitats, descomptes i promocions.

ART32 Taller de marcs Manlleu (Osona) hi participem organitzant un MERCAT D'ART al nostre establiment  i oferint un 10% de descompte amb totes les obres originals.

Esperem que disfruteu de l'activitat.

2018-05-26 11:27

XABIER URTIAGA

Dissabte dia 2 de Juny inaugurem  l'exposició de Xavier Urtiaga.

Fent seves les paraules de pintor armeni Arshile Gorky presenta el seu treball, producte de l’observació i de la propia imaginació.

Arshile Gorky afirma que el tret fonamental en l’Art és la imaginació creativa. L’Art no està en el subconscient esperant de ser descobert com un filó a la mina. L’Art es crea a partir del coneixement previ i d’una afirmació qualitativa de l’experiència i de l’ observació sensible.

 

2018-05-19 17:17

Raül  Gilabert exposa durant 15 dies  als nostres aparadors.

Aquesta és una nova iniciativa que hem impulsat des del  TALLER DE MARCS A MIDA - SALA D'EXPOSICIONS ART32 DE TORELLÓ (OSONA)  per poder donar l'oportunitat a tothom qui vulgui  de mostar la seva obra en públic complementant  així l'oferta d'exposar tant a l'aparador com a la sala d'exposicions.

 

 

 

 

2018-05-07 10:19

Una setmana més, us proposem des del Taller de Marcs ART32scp, una nova exposició per gaudir: 

SANT PERE DE TORELLÓ

Exposició fotogràfica de JUDITH CASAS

"LLUM I OMBRA"

Fins el dia 7 de juliol, a la Biblioteca l'Esqueller de Sant Pere de Torelló, podeu veure les fotografies de Judith Casas, relacionades amb el món de l'arquitectura.
2018-04-30 11:01

Per aquesta setmana, des del Taller de Marcs ART32 us recomanem un parell d'exposicions.

SANT QUIRZE DE BESORA

Exposició de CARME SANCHEZ

"TRACES DE COLOR"

Del 5 al 27 de maig, a la sala d'exposicions Can Tija de Sant Quirze de Besora, la pintora Carme Sanchez exposa les seves pintures de paisatges i temes costumistes.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MANLLEU

Exposició del TALLER D'ART JUAN VAREA

"31 ANYS D'ESCOLA DE DIBUIX"

Del 5 al 27 de maig, a la sala d'exposicions de Can Puget de Manlleu, sisena exposició de dibuixos i pintures dels alumnes del Taller que han fet durant el curs 2017-2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2018-04-28 10:28

Durant quinze dies, l'artisa torellonenca Yolanda Flores, exposa els seus treballs als nostres aparadors del Taller de Marcs a mida ART32 de Torelló (Osona). Aquesta és una nova iniciativa que hem impulsat per poder donar la oportunitat a tothom qui vulgui donar a conèixer la seva obra al públic. 

 

 

2018-04-10 12:49

Diumenge dia 15 és el dia Mundial de l’Art i per commemorar  aquest esdeveniment el dissabte 14 d’abril farem un 10% de descompte en totes les obres d’art que disposem en els nostres establiments de Torelló i Manlleu (Osona).

El dia internacional de l’Art va ser declarat per la Unesco l’any 2011 amb motiu de la commemoració del naixement de l’artista renaixentista Leonardo Da Vinci, nascut el 15 d’abril de 1452.

Desde el nostre Taller de Marcs a mida i Sala d’exposicions ART32 intentem integrar  l’art i la cultura a la vida quotidiana fomentant la compra d’art tant per col.leccionisme  com per a regal i fer que les obres formin part del nostre entorn.

2018-02-19 17:20

El Supermerc’art ens presenta l’art en un format diferent, pensat per a ser més proper, tant per a les dimensions de l’obra de petit format com per als seus preus. Aquesta fórmula  permet triar i remenar d’entre un munt de propostes, veure i conèixer d’aprop el treball de vint-i-quatre artistes, que, malgrat que a  vegades el què presenten es desmarqui de la seva línea habitual i s’adapti al format d’aquest tipus d’exposició, ens serveix per gaudir  dels seus treballs. Aquesta fórmula de presentar l’art, com un supermercat, va néixer fa trenta anys a Barcelona, per intentar canviar la manera de comprar i vendre obres d’art. Va ser creada per el marxant d’art Jean-Pierre Guillemot a la desapareguda llibreria Look del carrer Balmes. Són obres originals, amb el seu certificat, on s’explica l’autoria, la tècnica i el títol. Hi ha un buck per a cada artista, on hi podem també llegir en breu currículum de la trajectoria de cadascú i de la seva persepció tant particular que tenen de veure i viure l’art.

2018-02-12 17:34

Presentem una nova edició del  supermerc'art que es durà a terme del 17 de febrer al 7 d'abril.

El cartell d'artistes per aquest 6è supermerc'art és:

Anna Valls - Jacob Cabezas - Arnau Solà - Llorenç Danés - Núria Bolívar - Carme Colldecarrera - Rafel d'Olot - Francesc Chamayou - Imma Parés - Miquel Esteve - Juan Varea - Raquel Navarro - Laura Herraiz - Pep Bonet - Pere Espunellà - Carles Cuscó - Francesc Daranas - Neus Gorriz - Stefanie Herr - Maria Peix - Carenna Studio - Rosa Serra - Joan Peiron - Laia Portell.

El supermercat d'art és un espai que posem a disposició dels artistes on s'hi poden veure, tocar i comprar obres úniques, principalment pintures de petit format, tot a uns preus molt assequibles i que  també ens permet acostar i posar en contacte a tota una sèrie d’artistes molt heterogènis; amb estils diferents, alguns més consolidats, amb trajectòries internacionals, d’altres més novells i emergents, artistes de diferents generacions i de diferents indrets.


2017-12-06 09:58

Del  9 de desembre i fins al 5 de gener  us  convidem a visitar el mercat d’art  dins el marc del Manlleu Galeria d’Art.

Enguany compta amb la participació de 23 artistes que ofereixen les seves creacions de diferents tècniques i  estils.

 L’espai es posa a disposició dels artistes i s’hi podrà veure, tocar i comprar obres úniques i originals certificades per el mateix autor,  essent una bona manera de  poder gaudir de l’art a uns preus molt assequibles.

 

Les peces del Mercat d’Art estaran exposades en un zona habilitada al recinte de l’Espai Express,  a la Plaça Fra Bernadí .  En aquest espai, que és l’aparador de les botigues de Manlleu, hi hauran productes de 45 establiments comercials del municipi, i tots estaran a la venda. Ubicat al costat de la pista de gel de Manlleu, l’Espai Express és ideal per promocionar l’art i acostar-lo al públic. A més, coincidint amb les festes nadalenques, és una bon oportunitat per comprar un regal original i exclusiu.  

Participen:

Francesc Daranas - Stefanie Herr - Carenna Studio - Anna Valls – Jacob Cabezas – Arnau Solà – Llorenç Danés – Rafel d’Olot – Núria Bolívar – Francesc Chamayou – Imma Parés – Carme Colldecarrera – Miquel Esteve – Juan Varea – Laura Herraiz – Pere Espunellà – Carles Cusco -  Raquel Navarro –– Neus Gorriz   – Marius Masip – Pep Bonet – Maria Peix – Rosa Serra.

2017-11-07 19:19

Fantàstica inauguració de l'exposició de Cristina Curto, que juntament amb en Ferran Font van estar firmant i dedicant el llibre Viatge a peu al voltant del Manaslu i els Annapurnes. Enric CurtoEnric curtoEnric CurtoEnric Curto

Fotografies d'Enric Curto.

2017-11-03 11:41

Un any mes ens trobareu dins la programació FEST-OFF del  Festival bbva de cinema de muntaya de Torelló, amb una exposició de Cristina Curto enginyera de formació i dibuixant autodidacta. 

Enginyera de formació i dibuixant autodidacta.

El quadern  sempre l'acompanya i enregistra tot el què l'envolta en dibuixos. Aquests dibuixos a vegades es converteixen en pintures, altres vegades en gravats, altres corren per la xarxa o simplement queden amagats en un calaix. En aquesta exposició ens convida a descobrir el quadern de viatge que la va acompanyar al nepal durant el trekking al voltant del Manaslu i els Annapurnes el 2011.

També el dissabte dia 11 es farà un taller d' SKETCHING amb sortida de pràctiques al voltant de Torelló a càrrec de Cristina Curto. Per a informació i inscripcions dirigiu-vos al nostre establiment o truqeu al 93 859 19 70.

2017-10-24 10:52
2017-10-21 12:41

Per aquesta setmana us recomanem :

Blanes:

Exposició col.lectiva "Sensibilitat, color i erotisme", al local de Casa Saladrigas. Inauguració, aquest dissabte a les 6 de la tarda.

2017-10-11 17:51

Aquesta setmana el taller de marcs a mida Osona - sala d'exposicions ART32 Torelló-Manlleu us recomanem diferents exposicions i actes que creiem que poden ser del vostre interès:

Orís:

Les Masies de Voltregà:

Exposició de pintures d'Encarna Tolosa, a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament.

Vic:

Exposició de Primitivo Martín, a la biblioteca Joan Triadú.

Exposició de l'artista To Gallardo, al Temple Romà. Fins el 22 d'octubre.

 

2017-09-26 12:22

Aquest dissabte  a la sala d'exposicions ART32 de Torelló (Osona) inaugurem l'exposició  de Toni Ortizartista  format com a dibuixant i il·lustrador a l'escola Joso de Barcola 1990-1993. Professional del dibuix i la pintura des del 2001. Ha realitzat i s'ha especialitzat en murals i pintures en directe en més de 300 ciutats de mig món com ara: Eindoven, Paris, Amsterdam, Pisa, Venecia, Madrid, Barcelona,Freiburg, New Delhi, Kuwait, El Caire, Lisboa,...

L'exposició que ens presenta són un recull de teles pintades amb acrílic que representen un homenatge a la bellesa de la dona, adornant les imatges amb atractius barrets i ressaltant el vermell com a element principal.


 

2017-09-15 13:09

Us presentem la  web del taller de marcs a mida Osona - sala d'exposicions ART32 Torelló-Manlleu  en substituició del  blog que durant  8 anys ha estat el nostre canal de comunicació, juntament amb Facebook , Twitter i instagram.

En aquest sentit, obrim un nou canal de comunicació i informació per poder oferir un millor  servei als nostres clients i amics.

Ítems: 1 - 66 de 66

Butlletí informatiu

Subscrigui's al nostre butlletí informatiu: