Notícies

2018-02-19 17:20

El Supermerc’art ens presenta l’art en un format diferent, pensat per a ser més proper, tant per a les dimensions de l’obra de petit format com per als seus preus. Aquesta fórmula  permet triar i remenar d’entre un munt de propostes, veure i conèixer d’aprop el treball de vint-i-quatre artistes, que, malgrat que a  vegades el què presenten es desmarqui de la seva línea habitual i s’adapti al format d’aquest tipus d’exposició, ens serveix per gaudir  dels seus treballs. Aquesta fórmula de presentar l’art, com un supermercat, va néixer fa trenta anys a Barcelona, per intentar canviar la manera de comprar i vendre obres d’art. Va ser creada per el marxant d’art Jean-Pierre Guillemot a la desapareguda llibreria Look del carrer Balmes. Són obres originals, amb el seu certificat, on s’explica l’autoria, la tècnica i el títol. Hi ha un buck per a cada artista, on hi podem també llegir en breu currículum de la trajectoria de cadascú i de la seva persepció tant particular que tenen de veure i viure l’art.

2018-02-12 17:34

Presentem una nova edició del  supermerc'art que es durà a terme del 17 de febrer al 7 d'abril.

El cartell d'artistes per aquest 6è supermerc'art és:

Anna Valls - Jacob Cabezas - Arnau Solà - Llorenç Danés - Núria Bolívar - Carme Colldecarrera - Rafel d'Olot - Francesc Chamayou - Imma Parés - Miquel Esteve - Juan Varea - Raquel Navarro - Laura Herraiz - Pep Bonet - Pere Espunellà - Carles Cuscó - Francesc Daranas - Neus Gorriz - Stefanie Herr - Maria Peix - Carenna Studio - Rosa Serra - Joan Peiron - Laia Portell.

El supermercat d'art és un espai que posem a disposició dels artistes on s'hi poden veure, tocar i comprar obres úniques, principalment pintures de petit format, tot a uns preus molt assequibles i que  també ens permet acostar i posar en contacte a tota una sèrie d’artistes molt heterogènis; amb estils diferents, alguns més consolidats, amb trajectòries internacionals, d’altres més novells i emergents, artistes de diferents generacions i de diferents indrets.


 

 
 
2017-12-06 09:58

Del  9 de desembre i fins al 5 de gener  us  convidem a visitar el mercat d’art  dins el marc del Manlleu Galeria d’Art.

Enguany compta amb la participació de 23 artistes que ofereixen les seves creacions de diferents tècniques i  estils.

 L’espai es posa a disposició dels artistes i s’hi podrà veure, tocar i comprar obres úniques i originals certificades per el mateix autor,  essent una bona manera de  poder gaudir de l’art a uns preus molt assequibles.

 

Les peces del Mercat d’Art estaran exposades en un zona habilitada al recinte de l’Espai Express,  a la Plaça Fra Bernadí .  En aquest espai, que és l’aparador de les botigues de Manlleu, hi hauran productes de 45 establiments comercials del municipi, i tots estaran a la venda. Ubicat al costat de la pista de gel de Manlleu, l’Espai Express és ideal per promocionar l’art i acostar-lo al públic. A més, coincidint amb les festes nadalenques, és una bon oportunitat per comprar un regal original i exclusiu.  

Participen:

Francesc Daranas - Stefanie Herr - Carenna Studio - Anna Valls – Jacob Cabezas – Arnau Solà – Llorenç Danés – Rafel d’Olot – Núria Bolívar – Francesc Chamayou – Imma Parés – Carme Colldecarrera – Miquel Esteve – Juan Varea – Laura Herraiz – Pere Espunellà – Carles Cusco -  Raquel Navarro –– Neus Gorriz   – Marius Masip – Pep Bonet – Maria Peix – Rosa Serra.

2017-11-07 19:19

Fantàstica inauguració de l'exposició de Cristina Curto, que juntament amb en Ferran Font van estar firmant i dedicant el llibre Viatge a peu al voltant del Manaslu i els Annapurnes. Enric CurtoEnric curtoEnric CurtoEnric Curto

Fotografies d'Enric Curto.

2017-11-03 11:41

Un any mes ens trobareu dins la programació FEST-OFF del  Festival bbva de cinema de muntaya de Torelló, amb una exposició de Cristina Curto enginyera de formació i dibuixant autodidacta. 

Enginyera de formació i dibuixant autodidacta.

El quadern  sempre l'acompanya i enregistra tot el què l'envolta en dibuixos. Aquests dibuixos a vegades es converteixen en pintures, altres vegades en gravats, altres corren per la xarxa o simplement queden amagats en un calaix. En aquesta exposició ens convida a descobrir el quadern de viatge que la va acompanyar al nepal durant el trekking al voltant del Manaslu i els Annapurnes el 2011.

També el dissabte dia 11 es farà un taller d' SKETCHING amb sortida de pràctiques al voltant de Torelló a càrrec de Cristina Curto. Per a informació i inscripcions dirigiu-vos al nostre establiment o truqeu al 93 859 19 70.

2017-10-24 10:52
2017-10-21 12:41

Per aquesta setmana us recomanem :

Blanes:

Exposició col.lectiva "Sensibilitat, color i erotisme", al local de Casa Saladrigas. Inauguració, aquest dissabte a les 6 de la tarda.

2017-10-11 17:51

Aquesta setmana el taller de marcs a mida Osona - sala d'exposicions ART32 Torelló-Manlleu us recomanem diferents exposicions i actes que creiem que poden ser del vostre interès:

Orís:

Les Masies de Voltregà:

Exposició de pintures d'Encarna Tolosa, a la Sala d'Exposicions de l'Ajuntament.

Vic:

Exposició de Primitivo Martín, a la biblioteca Joan Triadú.

Exposició de l'artista To Gallardo, al Temple Romà. Fins el 22 d'octubre.

 

2017-09-26 12:22

Aquest dissabte  a la sala d'exposicions ART32 de Torelló (Osona) inaugurem l'exposició  de Toni Ortizartista  format com a dibuixant i il·lustrador a l'escola Joso de Barcola 1990-1993. Professional del dibuix i la pintura des del 2001. Ha realitzat i s'ha especialitzat en murals i pintures en directe en més de 300 ciutats de mig món com ara: Eindoven, Paris, Amsterdam, Pisa, Venecia, Madrid, Barcelona,Freiburg, New Delhi, Kuwait, El Caire, Lisboa,...

L'exposició que ens presenta són un recull de teles pintades amb acrílic que representen un homenatge a la bellesa de la dona, adornant les imatges amb atractius barrets i ressaltant el vermell com a element principal.


 

2017-09-15 13:09

Us presentem la  web del taller de marcs a mida Osona - sala d'exposicions ART32 Torelló-Manlleu  en substituició del  blog que durant  8 anys ha estat el nostre canal de comunicació, juntament amb Facebook , Twitter i instagram.

En aquest sentit, obrim un nou canal de comunicació i informació per poder oferir un millor  servei als nostres clients i amics.

Butlletí informatiu

Subscrigui's al nostre butlletí informatiu: