MERCAT D'ART MANLLEU GALERIA D'ART

2017-12-06 09:58

Del  9 de desembre i fins al 5 de gener  us  convidem a visitar el mercat d’art  dins el marc del Manlleu Galeria d’Art.

Enguany compta amb la participació de 23 artistes que ofereixen les seves creacions de diferents tècniques i  estils.

 L’espai es posa a disposició dels artistes i s’hi podrà veure, tocar i comprar obres úniques i originals certificades per el mateix autor,  essent una bona manera de  poder gaudir de l’art a uns preus molt assequibles.

 

Les peces del Mercat d’Art estaran exposades en un zona habilitada al recinte de l’Espai Express,  a la Plaça Fra Bernadí .  En aquest espai, que és l’aparador de les botigues de Manlleu, hi hauran productes de 45 establiments comercials del municipi, i tots estaran a la venda. Ubicat al costat de la pista de gel de Manlleu, l’Espai Express és ideal per promocionar l’art i acostar-lo al públic. A més, coincidint amb les festes nadalenques, és una bon oportunitat per comprar un regal original i exclusiu.  

Participen:

Francesc Daranas - Stefanie Herr - Carenna Studio - Anna Valls – Jacob Cabezas – Arnau Solà – Llorenç Danés – Rafel d’Olot – Núria Bolívar – Francesc Chamayou – Imma Parés – Carme Colldecarrera – Miquel Esteve – Juan Varea – Laura Herraiz – Pere Espunellà – Carles Cusco -  Raquel Navarro –– Neus Gorriz   – Marius Masip – Pep Bonet – Maria Peix – Rosa Serra.