Exposició de Pep Bonet

2022-07-09 10:17

Del 13 al 30 de juliol exposarà a la nostra sala Pep Bonet Subirats peces de. Les seves obres  expressen continguts personals i situacions properes a la vida quotidiana. 

Pep  Bonet ja de petit va començar a sentir curiositat per tot allò que feia referència a l’art. Va germinar en ell una forta atracció per les arts plàstiques i per altres disciplines artístiques.

Va començar els estudis d’ Arts Aplicades a la Llotja de Barcelona, especialitzant-se en dibuix publicitari.

 Tanmateix, amb el transcurs del temps l’atracció per la pintura anà augmentant i des d’aleshores no ha deixat mai de pintar.

La seva obra parteix d’una realitat que es va desfent i distorsionant al llarg del procés creatiu, però al mateix temps disposa d’un traç definit i de fàcil comprensió, seguint la seva primera impressió de la realitat. Qualsevol moment és bo per cercar una idea; passejant pel carrer, prenent un cafè, fixant-se en el ritme i el moviment de les escenes quotidianes. S’estableix una forta connexió amb l’entorn que l’envolta de formes, colors, contrastos... És aquí on flueixen les seves fonts d’inspiració.

Ha exposat i ho segueix fent a Catalunya, a la resta de l'Estat espanyol i a diferents llocs de l’estranger. La seva obra forma part de moltes col•leccions particulars d’arreu del món.