Exposició col.lectiva

2021-06-03 15:58

Dissabte 4 de juny inaugurem l'exposició col.lectiva amb la participació de Ventura Julià, LLorenç Danés i Enric Rubió.

Pere Ventura Julià graduat  en Arts aplicades, fundador, director i professor de l'escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, ens presenta una obra figurativa en el seu camí conceptual on subjectivitza i elimina tot el que és accessori de manera que apareguin com estàtiques, les seves figures, a el mateix temps emana d'elles una viva emoció tendra i càlida.

Llorenç Danés als 12 anys comença les primeres classes de dibuix artístic i pintura i, als 16 fa les primeres exposicions. La primera individual va ser al mateix centre cultural de Les Preses on anava a classes de pintura cada dilluns i dimecres i on també hi va fer un parell de pessebres artístics, típics de l’escola d’Olot. Als 20 anys va fer les primeres exposicions col·lectives i individuals al sud de França i a diferents parts de la província de Girona. Actualment pinta diàriament al seu estudi de pintura o a l’aire lliure i, exposa la seva obra a gran part d’Espanya i França.

Enric Rubió demostra ja de molt petit una màxima vocació pel dibuix i la pintura i als 9 anys ingressa a l'Escola Municipal de Belles Arts d'Olot dirigida per l'artista Joan Vilà Moncau. Va tenir als artistes: Joan Ferrés, Xavier Viñolas, Paxinc, Fernandez de Castro, Auli i Carbonell entre d'altres. Ja en aquella època li interessa l'aprenentatge de la tradició clàssica olotina i el bon ofici com metodologia base, sobretot el paisatge a "plein-air" dels seus avantpassats Vayreda i Berga. De l'1990 fins a 1995 ingressa a l'Escola d'Arts aplicades i Oficis Artístics d'Olot on obté la titulació de Graduat en Arts aplicades i oficis artístics en l'especialitat de Pintura i projectes murals. Completa la seva formació en la "Acadèmia Statale di Belle Arti" de Frosinone (Itàlia), en intercanvi cultural. Actualment és professor de l'Escola Municipal d'Art en Anglès (Girona) i regenta la seva Galeria i acadèmia d'Art "L'Atelier-estudi d'art" a Olot (Girona).