Exposició Judit Rifà Cao

2021-09-26 11:38

Emocional és el títol de la nova exposició que durem a terme a partir de dissabte  2 d'octubre amb obres de Judit Rifà Cao.

Des de ben petita ha mostrat habilitat i interès per les arts plàstiques com a forma d’expressió, i amb vuit anys va començar a aprendre anant a classes d'extraescolars de dibuix i pintura animada pels seus familiars i mestres.                                                        

El seu interès creixia a mida que anava descobrint noves tècniques que l’ajudaven a transmetre amb més perfecció tot allò que porta  a dins.  La seva passió per l’art no ha disminuït i no ha deixat de pintar ni tant sols en els moments més foscos de la seva vida, al contrari, pot dir que seguir creant l’ha ajudat a superar-los i està molt agraïda per això. La malaltia ha estat una font d’inspiració per a ella.

De més gran va estudiar a l’escola d’art, dos  anys de batxillerat artístic i dos anys de mòdul de pintura. Tot i no acabar els estudis reglamentaris, aquests quatre  anys li van servir per absorbir al màxim noves tècniques i coneixements que pot aplicar actualment a les seves obres.

Des de fa uns deu anys  es segueix formant continuament amb monogràfics i tallers de diferents disciplines artístiques com la restauració i la joieria, perquè creu que a les inquietuds creatives se’ls hi ha de donar via lliure. Es queda  amb la frase de Picasso: “La pintura és més forta que jo, sempre aconsegueix que faci el que ella vol”.

Creu que el més important és, primer de tot sentir passió i tenir constància i, encara que siguis autodidacta, intentar crear-te un estil propi.